VAN DEN BERG Training > Wie zijn wij? > Kennismaken

Info

New or Forgotten?

Van den Berg Training verzorgt tennislessen op verschillende niveaus en voor alle leeftijden. Zo kunnen nieuwe leden kennismaken met het starterspakket, zijn er zowel individuele- als groepstrainingen voor jeugd en volwassenen, bieden we competitie- en wedstrijdtrainingen aan en natuurlijk kunnen ook mensen met een beperking tennisles volgen bij Van den Berg Training. Alle tennislessen worden aangeboden op het tennispark van de Halsterse Tennis Vereniging (HTV) of in de gymzaal van de Toermalijn Basisschool.

Speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar volgen we het KNLTB-programma Tenniskids. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen raken de kinderen razendsnel vertrouwd met tennis. De kinderen krijgen direct een plaats in een team met leeftijdsgenootjes, zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Dat is niet alleen goed voor de fysieke, maar ook voor de sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids.

Voor volwassenen is er een ruim aanbod van verschillende soorten training. Mensen die op zoek zijn naar een gezellig tennisgroepje en het sociale aspect belangrijk vinden, tennissers die hun techniek willen verbeteren met extra persoonlijke aandacht in privé-lessen of fanatieke toernooispelers die in wedstrijdtraining specifiek hun tactische vaardigheden willen verbeteren: Van den Berg Training biedt voor iedereen begeleiding op maat aan.

In samenwerking met HTV en Sport stimulering Nederland biedt Van den Berg Traing ook tennislessen aan voor mensen met een beperking. Het gaat hierbij om mensen met een verstandelijke beperking en kinderen die speciaal onderwijs volgen.

Verder heeft Van den Berg Training een ruim aanbod in tennisgerelateerde activiteiten. Denk hierbij voor volwassenen aan een tennisclinic als teamuitje of bedrijventennis in verschillende pakketten. Maar ook voor kinderfeestjes, kindervakantietennis of jeugdgroepsactiviteiten kunt u terecht bij Van den Berg Training.